Menu Sluiten

Totaaloplossingen Wifi


Totaaloplossingen wifi

Wat weten we over totaaloplossingen Wifi.

Wifi is de commerciële naam voor een W-LAN of Wireless-Local Area Network. De naam wifi, ook wel geschreven als WiFi of Wi-Fi, is gerelateerd aan de bekende term Hi-Fi uit de audiowereld, hetgeen staat voor High Fidelity en daarom wordt de term Wireless Fidelity ook wel gebruikt.

Het aanbieden van een goede WiFi totaaloplossing is van groot belang en komt uw onderneming ten goede. Bezoekers weten een goed werkende, makkelijk toegankelijke, internetverbinding te waarderen en zorgen daarmee indirect voor meer omzet.

Een efficiënte communicatie zoals data en voice is binnen elk bedrijf (groot en klein) essentieel. Bedrijven moeten almaar dynamischer, virtueler en mobieler worden.

Hiervoor is een communicatienetwerk en -systeem nodig dat op hun noden en wensen is afgestemd.

Om het draadloos netwerk optimaal te laten werken voert men Wifi-sitesurveys uit. Men maakt een plan met heatmap waarmee men de ideale locaties voor de antennes kan bepalen.

Info over totaaloplossingen wifi

Gegevens over Totaaloplossingen wifi

Een WIFI site survey wordt uitgevoerd om een idee te krijgen van de radio frequentie-omgeving van de locatie. Men meet het WIFI signaal en de storing van uw netwerk. Het verzamelt gedetailleerde gegevens van uw draadloos netwerk en visualiseert deze data met een heatmap.

In het geval van een bestaande locatie of installatie toont het de verborgen gebreken van uw WIFI netwerk zoals interferenties, problemen met toewijzing van kanalen, spectrum gebruik, enz.

Omdat de verborgen problemen van uw WIFI netwerk zijn gedetecteerd kan men die één voor één corrigeren en uw WIFI optimaliseren en verbeteren. Met als eindresultaat een performanter en stabieler WIFI netwerk!

Meer info over totaaloplossingen wifi nu op www.gtv.be.

Tags

Beveiliging Wifi Bedrijven | Professionele Wifi | Totaaloplossingen Wifi |